lech N Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 I tak będziesz się pytał jak zalać :) . Ja mam naciągacz łańcuchów , a mam pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubRb Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cytuj Nie jedź szybciej, niż lata Twój Anioł Stróż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubRb Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 No to będzie się działo....... ;-)Wieczorem zalewamy płytkę z diodami...pozdrawiam Cytuj Nie jedź szybciej, niż lata Twój Anioł Stróż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 To faktycznie - będzie się działo. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubRb Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Lampa zamontowana....Po przelutowaniu ledów przystąpiłem do zalania płytki. Po zalaniu płytki wyszło na jaw, że ta lampa winna świecić pozycyjnie + światło Stop....No i trza było doszukać się jeszcze dziury w całym.Krok po kroku znalazłem przerwę w obwodzie. Ponowne lutowanie pomogło.Lampa już na swoim miejscu i świeci. pozdrawiam Lech_N....musiałem załatwić plastelinę ! Krok następny - wymiana czerwonych kloszy i czerwonych ledów kierunkowskazów na żółte komplety. Edytowane 9 Lutego 2017 przez BubRb Cytuj Nie jedź szybciej, niż lata Twój Anioł Stróż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi