oki5 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witam wybieramy się z kolegą w 2 moto w trasę do Rumuni i Bułgarii max do 2 tyg. W Rumuni obie trasy na literę T i parę innych miejsc w Bułgarii parę dni leżenia na złotych piaskach. Kolega jedzie z żoną,moto to fazer 1000 i bandit 1200. Tempo turystyczne bez zamulania, spanie namioty lub kwatery bez rezerwacji,ramówka w dużej mierze spontan.Przedział wiekowy duży 30 parę 50 parę tak że każdy się dopasuje, najważniejsze pozytywne nastawienie i poczucie humoru, myślimy jeszcze o plus minus 2 motkach. Jeśli ktoś ma ochotę na coś takiego to zapraszamy, jesteśmy z okolic Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZibiGo Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Witam wybieramy się z kolegą w 2 moto w trasę do Rumuni i Bułgarii max do 2 tyg. W Rumuni obie trasy na literę T i parę innych miejsc w Bułgarii parę dni leżenia na złotych piaskach. Kolega jedzie z żoną,moto to fazer 1000 i bandit 1200. Tempo turystyczne bez zamulania, spanie namioty lub kwatery bez rezerwacji,ramówka w dużej mierze spontan.Przedział wiekowy duży 30 parę 50 parę tak że każdy się dopasuje, najważniejsze pozytywne nastawienie i poczucie humoru, myślimy jeszcze o plus minus 2 motkach. Jeśli ktoś ma ochotę na coś takiego to zapraszamy, jesteśmy z okolic Krakowa. Cześć.Jestem zainteresowany takim wyjazdem i w tym terminie.Bardzo proszę o kontakt [email protected]. ewentualnie tel 663 93 93 39.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki5 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam ZibiGo wyjazd pewny, jak pasuje ekipa to jedziemy, jak masz jakieś pomysły co do trasy to do uzgodnienia. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gekon Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 To ja się podczepię. Link do planu wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki5 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 To ja się podczepię. Link do planu wyjazdu.Witam plan ok, ale u nas termin wyjazdu dość sztywny 31-07 lub 01-08 z racji urlopu. Nie wiem czy możecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gekon Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Witam plan ok, ale u nas termin wyjazdu dość sztywny 31-07 lub 01-08 z racji urlopu. Nie wiem czy możecie. PozdrawiamDziś się ugadałem na urlop tydzień wcześniej czyli 14-27 sierpnia. Od 1 nie dam rady bo by się nakładało. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonVito Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Z Transalpiny będziesz Pan zadowolony, świeżutki asfalt ... niestety, lub stety, w zależności czym jedziesz ...Transforgarska, dojechałem od południa prawie do końca. Dalej nie było możliwości przejazdu. Nawet wypasioną terenówką na MT ... :laugh:Jak będziesz wracał spróbuj prawą stroną jeziora ... aczkolwiek Banditem może być trudno być. Ja akurat śpieszyłem się więc zjechałam główną trasą.. Ale nic to powtórzę ... kiedyś ...Na Transograskiej asfalt taki sobie, motocykle nie dały rady uciec przedemną ...Wyprzedzić też nie dałbym rady, Więc fajne zapierdalanie było :laugh: . Cytuj Staram się być wyrozumiały dla głupoty. Niestety, nie zawsze starcza mi cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki5 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Dziś się ugadałem na urlop tydzień wcześniej czyli 14-27 sierpnia. Od 1 nie dam rady bo by się nakładało. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu TapatalkaWitam. Sory Gekon u nas sztywny termin 31-06 lub 01-07 z racji urlopów , my tego nie przeskoczymy. Fajnie by było gdybyś dał radę Z Transalpiny będziesz Pan zadowolony, świeżutki asfalt ... niestety, lub stety, w zależności czym jedziesz ...Transforgarska, dojechałem od południa prawie do końca. Dalej nie było możliwości przejazdu. Nawet wypasioną terenówką na MT ... :laugh:Jak będziesz wracał spróbuj prawą stroną jeziora ... aczkolwiek Banditem może być trudno być. Ja akurat śpieszyłem się więc zjechałam główną trasą.. Ale nic to powtórzę ... kiedyś ...Na Transograskiej asfalt taki sobie, motocykle nie dały rady uciec przedemną ...Wyprzedzić też nie dałbym rady, Więc fajne zapierdalanie było :laugh: .Witam. Będziemy płakać ale damy radę, po powrocie opiszę. Dzieńdoberek. A co u ciebie ZibiGo odpuściłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki5 Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Witam. Sory Gekon u nas sztywny termin 31-06 lub 01-07 z racji urlopów , my tego nie przeskoczymy. Fajnie by było gdybyś dał radę Witam. Będziemy płakać ale damy radę, po powrocie opiszę. Dzieńdoberek. A co u ciebie ZibiGo odpuściłeś ? Witam kochani i sorry za pomyłkę z datą wyjazdu , ma być wyj. 30 lub 31 07 na 12 dni. Więc zapraszamy do zwiększenia ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZibiGo Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Witam. Sory Gekon u nas sztywny termin 31-06 lub 01-07 z racji urlopów , my tego nie przeskoczymy. Fajnie by było gdybyś dał radę Witam. Będziemy płakać ale damy radę, po powrocie opiszę. Dzieńdoberek. A co u ciebie ZibiGo odpuściłeś ? Witam oki5 nie odpuszczam,mogę z Wami sie puścić w trasę.Nie pisałem ponieważ byłem z Synem 2 tyg na żaglach na Mazurach.Podaj mi proszę nr.tel na maila.domówimy [email protected] tel 663 93 93 39.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki5 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Tak jak w temacie trzy sprzęty pewne,wyjazd 30 lub 31, 07 do dokładnego uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi