Ludwik C. Siadlak Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Hej, Ponieważ moja lepsza połówka nie zgodziła się na przejazd z warszawskiej Woli na Służew moją Daytoną 675 (bo wiecie - fryzura, welon, bla bla dużo-nic-nie-znaczących-szczegółów :-) ) i będziemy jechać Mustangiem GT, chciałbym zaprosić Was do towarzyszenia mi w tej ostatniej drodze, kiedy kończy się moje hulaszcze życie i przepoczwarzam się w ułożonego, grzecznego i potulnego małżonka. Gryplan na najbliższą sobotę (28.05) mamy taki, żeby o 13. ruszyć z ul. Dzielnej w Warszawie i przejechać 8km na ul. Dominikańską 2 na Służewiu. Przejazd przez Al. Jana Pawła II i Al. Niepodległości, więc zrobimy trochę hałasu na głównej arterii miasta. Mapka tutaj: https://goo.gl/maps/WzXYNA5zLJ52 Będę uważnie monitorował wątek, gdyby się pojawiły jakieś pytania, ale z łatwością możecie namierzyć mnie tutaj albo pod 533 009 414 To jak, pomożecie? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Czytelnik :D No ale najlepszego na nowej drodze życia ...... nie jest łatwo ....... oj nie jest ....... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi