Bizard Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Witam! Zastanawiam się zakupem kasku cena do 3000 zł. Zależy mi na BARDZO DOBRYM WYCISZENIU, oraz solidnym wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 To zależy jakiego szukasz ? Szczękowy , integral, enduro czy orzeszek na czopera? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizard Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 To tak albo szęczkowy albo integral. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Jak "szęczkowy" to ja polecam Schubertha C3Pro . Mam , używam od 7 lat tej firmy i jeśli kiedykolwiek będę zmieniał kask to oczywiście na tą firmę . Miałem kilka innych kasków , w żadnym nie miałem takiego komfortu jak w tym .Oczywiście kask integralny Brdzie lżejszy i bardziej cichy , ale dla mnie , turysty i okularnika kryterium szczęki było kluczowe .Jak zapewne wiesz , dobór odpowiedniego kasku to bardzo indywidualna sprawa , wiec moja opinia jest bardzo subiektywna i nikt sie z nią nie musi zgadzać . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 9 Maja 2016 przez Jami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ja polecam Shoei neotec , a sam mam zamiar w najbliższym czasie kupić Schuberth E1 dualowy kask na bazie C3Pro Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Shoei Neotec jest bardzo fajny, mam starszy model, żona w nim jeździ. Kwestia indywidualnej przymiarki, mi podoba się w Schubercie mała skorupa, ale to bardzo subiektywne odczucie.Jedna i druga marka z górnej półki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizard Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Do zamknięcia. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi