veeefour Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam Mam na imie PrzemekJakis czas temu zaczalem produkowac elektroniczne temopomaty pod marka Veeefour. Na razie do VFR1200 i VFR1200X.Moj kanal na YT:https://www.youtube.com/channel/UCshzgJ ... PiFdgup5IQW tej chwili poszukuje nowych motocykli do instalowania tempomatu.Jezeli naruszam regulamin to prosze modow/adminow o porade w jaki sposob moge i gdzie sie dokladnie opisac. Kazdy motocykl z elektroniczna przepustnica sie nada: np. VMX17, FZ-09 , FJ-09 , MT-09, KTM 1190 czy wiele modeli Ducati.Jezeli ktos ma jakis motocykl z elektroniczna przepustnica i ma ochote wziac udzial w projecie to prosze do mnie pisac:veeefour.ecc"at"gmail.com Ja osobiscie zainteresuje sie kazdym i osoba ktore pomoze wdrorzyc projekt dostanie wszystko po tzw. "kosztach".DziekujePodzrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi