krzychu68 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Jak w temacie,wyjazd koniec czerwca albo początek lipca na 2 tygodnie.Musze wrócic 18.07,jade z plecaczkiem.Trasa przez Węgry(Balaton)do Czarnogóry potem Chorwacja i powrót przez Austrie.Spanie namiot lub kwatery.Wyjazd na luzie troche zwiedzania,troche odpoczynku nad Adriatykiem i troche wiecej jazdy :) .Jesli sa chętni w tym terminie to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert71 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 A masz jakiś ustalony plan? Co chcesz zobaczyć? Gdzie i ile noclegów? Jakie prędkości? Czy jazdę po terenie też? Pytam bo tez planuję z początkiem lipca wyjechać ta na ok 8 dni. I myślę o Chorwacji Czarnogórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olazar Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Jaki mniej więcej budżet zakładasz na taki trip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu68 Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) A masz jakiś ustalony plan? Co chcesz zobaczyć? Gdzie i ile noclegów? Jakie prędkości? Czy jazdę po terenie też? Pytam bo tez planuję z początkiem lipca wyjechać ta na ok 8 dni. I myślę o Chorwacji Czarnogórze.Wyjazd 1 lub 2 lipiec:Balaton,Kanion Tary,Durmitor,Zatoka Kotorska,Park Lovcen,Jezioro Szkoderskie,Św.Jure,wybrzeze chorwackie,Jeziora Plitwickie.Powrót przez Słowenię.Noclegi?Zabieramy namiot,ale nie wykluczamy kwater.Planujemy 2 tyg.Prędkosci zdecydowanie turystyczne,jazda po czarnym.Więcej turystyki mniej plażowania.Z grubsza taki jest plan a jak wyjdzie to sie okaże. Jaki mniej więcej budżet zakładasz na taki trip?Myślę,że 5-6tys.Jak coś zostanie będzie na kolejny wyjazd :biggrin: . Edytowane 16 Maja 2016 przez krzychu68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi