Gość Seleron Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Mam pewną prośbę, czy moglibyście mi porównać ścigacze 250 i 400. Różne modele, zalety, wady, ceny za 4-6 letnie motorki, osiągi itd. :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Niestety nie ma u nas zbyt duzego wyboru. Zazwyczaj sa to sprzety z poczatku lat 90ych 250:Suzuki RGV 250- dwusuwowy silnik, 2 gary w ukladzie V. Moc 60 KMHonda nsr i yamaha tzr 250 w polsce raczej nie występują. Są to rowniez motocykl 2 suwowe.Aprilia rs jest chyba najciekawsza oferta w tej klasie gdyz znajdziesz mlode roczniki. Silnik to przekonstruowana jednostka z suzuki rgvRaczej nie zdazaja sie w polsce czterosuwowe motocykl sportowe pojemnosci 250cmm a jesli juz to bardzo zadko Motocykl o ktorych napisalem ze trudno znalezc w polsce mozesz kupic w niemczech. Z całego grona najbardziej proponuje Kawasaki ZXR Natomiast jesli chodzi o klase 400 to najbardziej popularnym w tak malo popularnej klasie jest Kawasaki zxr 400. 4cylindrowy 4suwowy rzedowy silnik o mocy 65 KMHonda cbr i vfr sa zadko spotykane w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seleron Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Dzięki.Mógłbyś mi jakoś bardziej dokładnie opisać ZXR 400 ? Są tylko wersje z 65 km ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quick Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Od 1992 wychodzi nowy model, ma troche zmienione kształty. Wcześniej była wersja z dwiema okrągłymi lampami z przodu i model przejściowy ( miał oznaczenie L ).Z tego co wiem to były tylko wersje 65 konne ale zapewniam że żwawe :D Ogólnie fajny motor z tym że wiadomo - im starszy tym bardziej awaryjny :D pozdro Quick :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi