Skocz do zawarto艣ci

Spodnie motocyklisty

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 komandosek

Tu masz test wytrzyma艂o艣ci jeans贸w motocyklowych. Film komentarza nie potrzebuje, wystarczaj膮cym jest to, 偶e tester dla bezpiecze艅stwa pod jeansowe spodnie ubra艂 sk贸r臋.

No, a po艣ladki ZDECYDOWANIE najlepiej wygl膮daj膮 w sk贸rze. Szczeg贸lnie te damskie.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Te damskie najlepiej wygl膮daj膮 bez 偶adnych szmat ;).

RST Tractech - wygodne, dobrze wygl膮daj膮, no i sk贸ra.

"Suzuki maj mot贸r maj lajf"
En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05

Odno艣nik do komentarza

Witam,

potrzebuj臋 porady z do艣wiadczenia. Zamierzam kupi膰 spodnie jeansowe, czy opr贸cz cevlar'u i / lub protektor贸w jest inne zabezpieczenie "po艣ladk贸w" . Chc臋 mie膰 ochron臋, wygod臋 i fajny wygl膮d

Hej, ja skusi艂am si臋 na jeansy na moto, ale nie polecam. Je偶d偶臋 w nich wy艂膮cznie wtedy, kiedy mam gdzie艣 wej艣膰, tzn gdzie艣 gdzie nie chc臋 si臋 wyr贸偶nia膰. Wtedy kask i kurtka do szatni i np. w jeansach do dentysty (ale mi si臋 waln臋艂o z tym dentyst膮, masakra). Oczywi艣cie motocykli艣ci widz膮 od razu (ochraniacz cho膰by najlepiej przykrojony jednak zniekszta艂ca troch臋 i kolano i po艣ladek), ale reszta nie.

Je艣li zale偶y Ci na ochronie, id藕 za rad膮 koleg贸w, sk贸ra jest super. Jeansy nigdy nie zabezpiecz膮 Ci臋 tak dobrze, a poza tym po g艂upiej parking贸wce lub ochlapaniu przez kogo艣 masz wyci膮ganie ochraniaczy, pranie, kt贸re zawsze os艂abia w艂贸kna itd, itp. Sk贸r臋 艣cierasz, w domu delikatnie nat艂uszczasz i jazda.

A poza tym wygl膮da te偶 艣wietnie, zw艂aszcza jak ju偶 dopasuje si臋 do Twoich kszta艂t贸w. Zreszt膮, co ja tam wiem, panowie pisali 偶e wygl膮da lepiej i ju偶. Tyle w temacie.

Odno艣nik do komentarza

Tu masz test wytrzyma艂o艣ci jeans贸w motocyklowych. Film komentarza nie potrzebuje, wystarczaj膮cym jest to, 偶e tester dla bezpiecze艅stwa pod jeansowe spodnie ubra艂 sk贸r臋.

No, a po艣ladki ZDECYDOWANIE najlepiej wygl膮daj膮 w sk贸rze. Szczeg贸lnie te damskie.

Faktycznie. :)

Kt贸ry sklep w Warszawie polecasz jako najlepiej zaopatrzony ?

Najlepiej to poka偶 nam zdj臋cie tych po艣ladk贸w, b臋dzie 艂atwiej co艣 dobra膰...

Obawiam si臋, 偶e wtedy odradzi艂by艣 jak膮kolwiek odzie偶 wierzchni膮 :P

Hej, ja skusi艂am si臋 na jeansy na moto, ale nie polecam. Je偶d偶臋 w nich wy艂膮cznie wtedy, kiedy mam gdzie艣 wej艣膰, tzn gdzie艣 gdzie nie chc臋 si臋 wyr贸偶nia膰. Wtedy kask i kurtka do szatni i np. w jeansach do dentysty (ale mi si臋 waln臋艂o z tym dentyst膮, masakra). Oczywi艣cie motocykli艣ci widz膮 od razu (ochraniacz cho膰by najlepiej przykrojony jednak zniekszta艂ca troch臋 i kolano i po艣ladek), ale reszta nie.

Je艣li zale偶y Ci na ochronie, id藕 za rad膮 koleg贸w, sk贸ra jest super. Jeansy nigdy nie zabezpiecz膮 Ci臋 tak dobrze, a poza tym po g艂upiej parking贸wce lub ochlapaniu przez kogo艣 masz wyci膮ganie ochraniaczy, pranie, kt贸re zawsze os艂abia w艂贸kna itd, itp. Sk贸r臋 艣cierasz, w domu delikatnie nat艂uszczasz i jazda.

A poza tym wygl膮da te偶 艣wietnie, zw艂aszcza jak ju偶 dopasuje si臋 do Twoich kszta艂t贸w. Zreszt膮, co ja tam wiem, panowie pisali 偶e wygl膮da lepiej i ju偶. Tyle w temacie.

W sumie tak, zgadzam si臋 co do wyboru.......nie le偶y mi cena :/

Odno艣nik do komentarza

Ja mieszkam na Wyspie Wiecznej Szcz臋艣liwo艣ci, wi臋c moje ceny nie b臋d膮 dla Ciebie zbytnio pomocne. Mog臋 dla Ciebie poszuka膰, ale najpierw foty :P

Odno艣nik do komentarza

Ja mieszkam na Wyspie Wiecznej Szcz臋艣liwo艣ci, wi臋c moje ceny nie b臋d膮 dla Ciebie zbytnio pomocne. Mog臋 dla Ciebie poszuka膰, ale najpierw foty :P

och Majorze, ...czemu nie Generale... ? ;P

je偶eli pode艣l臋 Ci fotki, to zepsuj臋 to, co najfajniejsze. Twoja wyobra藕nia zrobi sobie wakacje ;)

o jakich cenach rozmawiamy ????

rozmiar 36

Odno艣nik do komentarza

Och Aniu, bo major brzmi fajniej ni偶 gieniera艂 :P

Nie zepsujesz nic, moja wyobra藕nia dopiero wtedy si臋 uruchomi :D :D 36 to ca艂kiem zgrabna pupcia :D

Jaki masz bud偶et?

Odno艣nik do komentarza

Och Aniu, bo major brzmi fajniej ni偶 gieniera艂 :P

Nie zepsujesz nic, moja wyobra藕nia dopiero wtedy si臋 uruchomi :D :D 36 to ca艂kiem zgrabna pupcia :D

Jaki masz bud偶et?

Je艣li ma by膰 bezpiecznie, to nie my艣l臋 o tandecie ( wtedy te偶 nie b臋dzie 艂adnie, a 36 wygl膮da 艂adnie.....uwierz mi ! )

zaproponuj co艣 Tomaszu, a ja postaram si臋 dostosowa膰

Odno艣nik do komentarza

B臋d臋 w stanie poda膰 Ci wi臋cej ni偶 dwa modele, no ale nie mia艂em jeszcze 偶adnego powiadomienia z komunikatora... :P

PS Nie m贸wi臋 o fotach typowo samej pupci, chocia偶 takie te偶 mog膮 by膰 ;)

Odno艣nik do komentarza

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

Udost臋pnij

• Dodaj now膮 pozycj臋...