Ania07 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udost臋pnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Witam, potrzebuj臋 porady z do艣wiadczenia. Zamierzam kupi膰 spodnie jeansowe, czy opr贸cz cevlar'u i / lub protektor贸w jest inne zabezpieczenie "po艣ladk贸w" . Chc臋 mie膰 ochron臋, wygod臋 i fajny wygl膮d 馃槉 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Go艣膰 komandosek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udost臋pnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 聽Tu masz test wytrzyma艂o艣ci jeans贸w motocyklowych. Film komentarza nie potrzebuje, wystarczaj膮cym jest to, 偶e tester dla bezpiecze艅stwa pod jeansowe spodnie ubra艂 sk贸r臋.聽No, a po艣ladki ZDECYDOWANIE najlepiej wygl膮daj膮 w sk贸rze. Szczeg贸lnie te damskie. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Major87 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udost臋pnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Te damskie najlepiej wygl膮daj膮 bez 偶adnych szmat ;).RST Tractech - wygodne, dobrze wygl膮daj膮, no i sk贸ra. Cytuj "Suzuki maj mot贸r maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Baba Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udost臋pnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam,potrzebuj臋 porady z do艣wiadczenia. Zamierzam kupi膰 spodnie jeansowe, czy opr贸cz cevlar'u i / lub protektor贸w jest inne zabezpieczenie "po艣ladk贸w" . Chc臋 mie膰 ochron臋, wygod臋 i fajny wygl膮d Hej, ja skusi艂am si臋 na jeansy na moto, ale nie polecam. Je偶d偶臋 w nich wy艂膮cznie wtedy, kiedy mam gdzie艣 wej艣膰, tzn gdzie艣 gdzie nie chc臋 si臋 wyr贸偶nia膰. Wtedy kask i kurtka do szatni i np. w jeansach do dentysty (ale mi si臋 waln臋艂o z tym dentyst膮, masakra). Oczywi艣cie motocykli艣ci widz膮 od razu (ochraniacz cho膰by najlepiej przykrojony jednak zniekszta艂ca troch臋 i kolano i po艣ladek), ale reszta nie.Je艣li zale偶y Ci na ochronie, id藕 za rad膮 koleg贸w, sk贸ra jest super. Jeansy nigdy nie zabezpiecz膮 Ci臋 tak dobrze, a poza tym po g艂upiej parking贸wce lub ochlapaniu przez kogo艣 masz wyci膮ganie ochraniaczy, pranie, kt贸re zawsze os艂abia w艂贸kna itd, itp. Sk贸r臋 艣cierasz, w domu delikatnie nat艂uszczasz i jazda.A poza tym wygl膮da te偶 艣wietnie, zw艂aszcza jak ju偶 dopasuje si臋 do Twoich kszta艂t贸w. Zreszt膮, co ja tam wiem, panowie pisali 偶e wygl膮da lepiej i ju偶. Tyle w temacie. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Major87 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udost臋pnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Najlepiej to poka偶 nam zdj臋cie tych po艣ladk贸w, b臋dzie 艂atwiej co艣 dobra膰... Cytuj "Suzuki maj mot贸r maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Ania07 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Udost臋pnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 聽Tu masz test wytrzyma艂o艣ci jeans贸w motocyklowych. Film komentarza nie potrzebuje, wystarczaj膮cym jest to, 偶e tester dla bezpiecze艅stwa pod jeansowe spodnie ubra艂 sk贸r臋.聽No, a po艣ladki ZDECYDOWANIE najlepiej wygl膮daj膮 w sk贸rze. Szczeg贸lnie te damskie.Faktycznie. :)聽Kt贸ry sklep w Warszawie polecasz jako najlepiej zaopatrzony ?聽Najlepiej to poka偶 nam zdj臋cie tych po艣ladk贸w, b臋dzie 艂atwiej co艣 dobra膰...聽Obawiam si臋, 偶e wtedy odradzi艂by艣 jak膮kolwiek odzie偶 wierzchni膮 :P聽Hej, ja skusi艂am si臋 na jeansy na moto, ale nie polecam. Je偶d偶臋 w nich wy艂膮cznie wtedy, kiedy mam gdzie艣 wej艣膰, tzn gdzie艣 gdzie nie chc臋 si臋 wyr贸偶nia膰. Wtedy kask i kurtka do szatni i np. w jeansach do dentysty (ale mi si臋 waln臋艂o z tym dentyst膮, masakra). Oczywi艣cie motocykli艣ci widz膮 od razu (ochraniacz cho膰by najlepiej przykrojony jednak zniekszta艂ca troch臋 i kolano i po艣ladek), ale reszta nie.Je艣li zale偶y Ci na ochronie, id藕 za rad膮 koleg贸w, sk贸ra jest super. Jeansy nigdy nie zabezpiecz膮 Ci臋 tak dobrze, a poza tym po g艂upiej parking贸wce lub ochlapaniu przez kogo艣 masz wyci膮ganie ochraniaczy, pranie, kt贸re zawsze os艂abia w艂贸kna itd, itp. Sk贸r臋 艣cierasz, w domu delikatnie nat艂uszczasz i jazda.A poza tym wygl膮da te偶 艣wietnie, zw艂aszcza jak ju偶 dopasuje si臋 do Twoich kszta艂t贸w. Zreszt膮, co ja tam wiem, panowie pisali 偶e wygl膮da lepiej i ju偶. Tyle w temacie.W sumie tak, zgadzam si臋 co do wyboru.......nie le偶y mi cena :/ Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Major87 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udost臋pnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jasne, jasne.... Pics or it didn't happen :P Cytuj "Suzuki maj mot贸r maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Ania07 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udost臋pnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jasne, jasne.... Pics or it didn't happen :P聽Napisz mi, gdzie mog臋 kupi膰 sk贸ry za przyzwoit膮 cen臋 !?聽:) Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Major87 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udost臋pnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja mieszkam na Wyspie Wiecznej Szcz臋艣liwo艣ci, wi臋c moje ceny nie b臋d膮 dla Ciebie zbytnio pomocne. Mog臋 dla Ciebie poszuka膰, ale najpierw foty :P Cytuj "Suzuki maj mot贸r maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Ania07 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udost臋pnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja mieszkam na Wyspie Wiecznej Szcz臋艣liwo艣ci, wi臋c moje ceny nie b臋d膮 dla Ciebie zbytnio pomocne. Mog臋 dla Ciebie poszuka膰, ale najpierw foty :Poch Majorze, ...czemu nie Generale... ? ;P je偶eli pode艣l臋 Ci fotki, to zepsuj臋 to, co najfajniejsze. Twoja wyobra藕nia zrobi sobie wakacje ;)聽o jakich cenach rozmawiamy ????聽rozmiar 36 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Major87 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udost臋pnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Och Aniu, bo major brzmi fajniej ni偶 gieniera艂 :PNie zepsujesz nic, moja wyobra藕nia dopiero wtedy si臋 uruchomi :D :D 36 to ca艂kiem zgrabna pupcia :DJaki masz bud偶et? Cytuj "Suzuki maj mot贸r maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Ania07 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udost臋pnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Och Aniu, bo major brzmi fajniej ni偶 gieniera艂 :P聽Nie zepsujesz nic, moja wyobra藕nia dopiero wtedy si臋 uruchomi :D :D 36 to ca艂kiem zgrabna pupcia :D聽Jaki masz bud偶et?Je艣li ma by膰 bezpiecznie, to nie my艣l臋 o tandecie ( wtedy te偶 nie b臋dzie 艂adnie, a 36 wygl膮da 艂adnie.....uwierz mi ! ) 聽zaproponuj co艣 Tomaszu, a ja postaram si臋 dostosowa膰 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Major87 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udost臋pnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 To moja propozycja jest taka - focia na PW i bior臋 si臋 do roboty ;) Cytuj "Suzuki maj mot贸r maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Ania07 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udost臋pnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 To moja propozycja jest taka - focia na PW i bior臋 si臋 do roboty ;)to moja propozycja:2 modele, na kt贸rych mo偶na zawiesi膰 oko ;P Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Major87 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udost臋pnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 B臋d臋 w stanie poda膰 Ci wi臋cej ni偶 dwa modele, no ale nie mia艂em jeszcze 偶adnego powiadomienia z komunikatora... :PPS Nie m贸wi臋 o fotach typowo samej pupci, chocia偶 takie te偶 mog膮 by膰 ;) Cytuj "Suzuki maj mot贸r maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.