Ania07 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Witam, potrzebuję porady z doświadczenia. Zamierzam kupić spodnie jeansowe, czy oprócz cevlar'u i / lub protektorów jest inne zabezpieczenie "pośladków" . Chcę mieć ochronę, wygodę i fajny wygląd 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Tu masz test wytrzymałości jeansów motocyklowych. Film komentarza nie potrzebuje, wystarczającym jest to, że tester dla bezpieczeństwa pod jeansowe spodnie ubrał skórę. No, a pośladki ZDECYDOWANIE najlepiej wyglądają w skórze. Szczególnie te damskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Te damskie najlepiej wyglądają bez żadnych szmat ;).RST Tractech - wygodne, dobrze wyglądają, no i skóra. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam,potrzebuję porady z doświadczenia. Zamierzam kupić spodnie jeansowe, czy oprócz cevlar'u i / lub protektorów jest inne zabezpieczenie "pośladków" . Chcę mieć ochronę, wygodę i fajny wygląd Hej, ja skusiłam się na jeansy na moto, ale nie polecam. Jeżdżę w nich wyłącznie wtedy, kiedy mam gdzieś wejść, tzn gdzieś gdzie nie chcę się wyróżniać. Wtedy kask i kurtka do szatni i np. w jeansach do dentysty (ale mi się walnęło z tym dentystą, masakra). Oczywiście motocykliści widzą od razu (ochraniacz choćby najlepiej przykrojony jednak zniekształca trochę i kolano i pośladek), ale reszta nie.Jeśli zależy Ci na ochronie, idź za radą kolegów, skóra jest super. Jeansy nigdy nie zabezpieczą Cię tak dobrze, a poza tym po głupiej parkingówce lub ochlapaniu przez kogoś masz wyciąganie ochraniaczy, pranie, które zawsze osłabia włókna itd, itp. Skórę ścierasz, w domu delikatnie natłuszczasz i jazda.A poza tym wygląda też świetnie, zwłaszcza jak już dopasuje się do Twoich kształtów. Zresztą, co ja tam wiem, panowie pisali że wygląda lepiej i już. Tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Najlepiej to pokaż nam zdjęcie tych pośladków, będzie łatwiej coś dobrać... Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania07 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Tu masz test wytrzymałości jeansów motocyklowych. Film komentarza nie potrzebuje, wystarczającym jest to, że tester dla bezpieczeństwa pod jeansowe spodnie ubrał skórę. No, a pośladki ZDECYDOWANIE najlepiej wyglądają w skórze. Szczególnie te damskie.Faktycznie. :) Który sklep w Warszawie polecasz jako najlepiej zaopatrzony ? Najlepiej to pokaż nam zdjęcie tych pośladków, będzie łatwiej coś dobrać... Obawiam się, że wtedy odradziłbyś jakąkolwiek odzież wierzchnią :P Hej, ja skusiłam się na jeansy na moto, ale nie polecam. Jeżdżę w nich wyłącznie wtedy, kiedy mam gdzieś wejść, tzn gdzieś gdzie nie chcę się wyróżniać. Wtedy kask i kurtka do szatni i np. w jeansach do dentysty (ale mi się walnęło z tym dentystą, masakra). Oczywiście motocykliści widzą od razu (ochraniacz choćby najlepiej przykrojony jednak zniekształca trochę i kolano i pośladek), ale reszta nie.Jeśli zależy Ci na ochronie, idź za radą kolegów, skóra jest super. Jeansy nigdy nie zabezpieczą Cię tak dobrze, a poza tym po głupiej parkingówce lub ochlapaniu przez kogoś masz wyciąganie ochraniaczy, pranie, które zawsze osłabia włókna itd, itp. Skórę ścierasz, w domu delikatnie natłuszczasz i jazda.A poza tym wygląda też świetnie, zwłaszcza jak już dopasuje się do Twoich kształtów. Zresztą, co ja tam wiem, panowie pisali że wygląda lepiej i już. Tyle w temacie.W sumie tak, zgadzam się co do wyboru.......nie leży mi cena :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jasne, jasne.... Pics or it didn't happen :P Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania07 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jasne, jasne.... Pics or it didn't happen :P Napisz mi, gdzie mogę kupić skóry za przyzwoitą cenę !? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja mieszkam na Wyspie Wiecznej Szczęśliwości, więc moje ceny nie będą dla Ciebie zbytnio pomocne. Mogę dla Ciebie poszukać, ale najpierw foty :P Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania07 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja mieszkam na Wyspie Wiecznej Szczęśliwości, więc moje ceny nie będą dla Ciebie zbytnio pomocne. Mogę dla Ciebie poszukać, ale najpierw foty :Poch Majorze, ...czemu nie Generale... ? ;P jeżeli podeślę Ci fotki, to zepsuję to, co najfajniejsze. Twoja wyobraźnia zrobi sobie wakacje ;) o jakich cenach rozmawiamy ???? rozmiar 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Och Aniu, bo major brzmi fajniej niż gienierał :PNie zepsujesz nic, moja wyobraźnia dopiero wtedy się uruchomi :D :D 36 to całkiem zgrabna pupcia :DJaki masz budżet? Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania07 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Och Aniu, bo major brzmi fajniej niż gienierał :P Nie zepsujesz nic, moja wyobraźnia dopiero wtedy się uruchomi :D :D 36 to całkiem zgrabna pupcia :D Jaki masz budżet?Jeśli ma być bezpiecznie, to nie myślę o tandecie ( wtedy też nie będzie ładnie, a 36 wygląda ładnie.....uwierz mi ! ) zaproponuj coś Tomaszu, a ja postaram się dostosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 To moja propozycja jest taka - focia na PW i biorę się do roboty ;) Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania07 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 To moja propozycja jest taka - focia na PW i biorę się do roboty ;)to moja propozycja:2 modele, na których można zawiesić oko ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Będę w stanie podać Ci więcej niż dwa modele, no ale nie miałem jeszcze żadnego powiadomienia z komunikatora... :PPS Nie mówię o fotach typowo samej pupci, chociaż takie też mogą być ;) Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi