mare36ks Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 cześć w końcu po prawie 2 latach ukazała się relacja mojego wyjazdu na Gibraltarhttp://dobresklepymotocyklowe.pl/aktualnosci/14-relacje/345-motocyklem-na-gibraltar-relacja-w-wyprawy życze miłego czytania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Coś nie działa, po kliknięciu linka mam: Not FoundThe requested URL /aktualnosci/14-relacje/345-motocyklem-na-gibraltar-relacja-w-wyprawy was not found on this server. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare36ks Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Coś nie działa, po kliknięciu linka mam: Not FoundThe requested URL /aktualnosci/14-relacje/345-motocyklem-na-gibraltar-relacja-w-wyprawy was not found on this server.faktycznie, ale link jest dobry, widze ze cala strona chyba siadla, wiec cierpliwosci niebawem pewnie wroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chico Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 za 2 lata? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Cholera jasna, jednak się da :D :D :DSuper wyprawa i ciekawa relacja. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare36ks Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 za 2 lata? :)na szczescie nie trzeba bylo tyle czekac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal77 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Faktycznie miło się czytało. Gratulacje! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi