dandi83 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witam, Mam problem z przepustnica,,,a dokladniej z silnickiem STVA(chyba),, Podczas gdy jezdze spokojnie wszystko jest ok, obroty itp, problem zaczyna sie kiedy zaczynam ostrzej jezdzic,, doklaniej okolo 160km/h zapala mi sie FI , moto dalej ciagnie jak trzeba,, ale na jalowym biegu schodzi tylko do 2500rpm i tak zostaje,, jak tylko zgasze silnik i zapale wszystko wraca do normy,, oczyswiscie dopoki nie zaczne ostrzej smigac,, promlem wraca,,, mam druga przepustnice razem z silniczkiem STVA i przekladalem ja i nadal to samo,,, zmienialem silniczki w obydwu,,, i dupa,,, to samo dodam ze serwo tam gdzie silniczek STVA chodzi plynnie nic sie nie blokuje,,, niewie, juz gdzie szukac,,, moze jakies porady, moze ktos mial ten sam problem i go rozwiazal,, pozdrawiam i prosze o pomoc Motocykl to Suzuki SV 650s rocznik 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi