mario16 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Witam mam taki problem z moim suzuki gsx 600f . Problem dla niektórych banalny mianowicie jak kupiłem moto brakowało w nim linki ssania i niewiem gdzie ją zamontować przy gaźnikach . Z góry dzięki za pomoc Edytowane 14 Marca 2016 przez _Monter_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Nie wiem jak jest z montażem ale ogólnie jest mało precyzyjne, w moim się wyciąga ale za cholerę nie chce się schować używając dźwigni,muszę je zmniejszać przy samym gaźniku,mam nadzieję że wiesz co piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beniamin Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 http://img08.staticclassifieds.com/images_tablicapl/184745189_2_644x461_gaznik-gazniki-komplet-gsx-600-f-gsx600f-600f-dodaj-zdjecia.jpg Patrząc na zdjęcie od lewej; pancerz mocujesz w drugim gaźniku,koniec linki na początku sztangi, między pierwszym i drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi