wawrzyn15 Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Mam mozliwosc kupna kurtki oraz spodni wlasnie tej firmy i chcialem sie poradzic. Moze ktos z Was jezdzi w czyms takim i mi cos doradzi czy warto? Dodam ze kurtka kosztuje 380zl i spodnie rowniez...narazie planuje tylko kurtke ale spodnie w przyszlosci tez chcialbym kupic (chociaz mimo tego ze sa bardzo solidne to wydaja mi sie troche drogie)...prosze o pomoc...warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 byłem u nich, przymierzałem i oglądałem. I w sumie miałem kupić, bo w necie opinie były takie że nie jest źle za tą cenę. Ostatecznie kupiłem na mototargu używki Hein Gericke (spodnie) i IXS kurtka. W sumie za 380 zł i jestem zadowolony. Jeździłem w deszcz i nic nie przeciekło. Tylko kurta trochę za dużego rozmiaru, wiec muszę ją sprzedać. Natomiast kupię również używaną, ale markowej firmy. Wybór należy do Ciebie :banghead: To tyle, oddaję głos do studia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 a cena za spodnie nie jest troche za duza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyżak Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ja za spodnie ixs wyrzucilem 890 - porownaj i sam ocenjezeli spodnie nie przemakaja, oddychaja, maja wszystkie niezbedne protektory i sa odpowiednio mocne to cena 380 jest wg mnie spoko, pamietaj ze jezeli spodnie spinasz z kurtka to kazda firma ma swoje zamki.. to na wypadek jak bys planowal w przyszlosci zakup dodatkowej kurtki albo co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2004 ten komplet ma mozliwosc spiecia razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi