romans Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Ok, dzięki. Też wole mieć w kieszeni parę miejscowych banknotów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Przyszykujcie po 10 dolców po kieszeniach na łapówy. Tankowanie na stacjach jest nieco udziwnione- przeważnie wpierw płacisz potem tankujesz, płacenie na nich kartą to dopiero ciekawe zjawisko- ode mnie pan poprosił wpierw kartę a potem kod pin( dosłownie) :-) Jak chcesz tankować do pełna to wpierw to zgłoś, wtedy przeważnie wychodzi obsługa i tankuje a ty płacisz. Ale na większości stacji za wachę płaciłem kartą bez problemów :-) Jak większe skrzyżowanie to można spodziewać się posterunku DPS i tam trzeba zwolnić :-) Edytowane 22 Marca 2016 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 podobnie na Białorusi, chociaż ostatnio milicja czy GAJ jest niewidoczna. Tankowanie podobnie na mniejszych stacjach, chociaż jest opcja, że możesz zostawić Pani kasę z górką, a po tankowaniu jest zwrot nadpłaty. Na dużych stacjach tak jak u nas ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus84 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 EKG napewno w korczowej lub budomierz temat jest do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 chyba miałeś na myśli "romans" bo ci się całe EKG zwali na granicy hihi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 no tak istotny szczegół ;) więc jedziemy we dwa na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assur71 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja bym się wybrał z Wami jeśli można do Kamieńca Podolskiego (i bliskich okolic) natomiast do Odessy to dla mnie na razie za daleko w tym czasie. Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez assur71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 aktualnie podróż kończymy w Kamieńcu Podolskim i wracamy do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki5 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 aktualnie podróż kończymy w Kamieńcu Podolskim i wracamy do PLWitam jak z miejscami przygarniecie jeszcze jedną sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assur71 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Witam jak z miejscami przygarniecie jeszcze jedną sztukęChcesz do Lwowa za jednym razem skoczyć czy przekimałbyś w Ustrzykach Dolnych przed przekroczeniem granicy ? Gdybyś chciał zatrzymać się w Ustrzykach to znam fajną metę i też bym się tam zatrzymał na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 wyjeżdżam 29 IV po pracy z Bydgoszczy do Sandomierza lub Kielc, 30 IV dołącza pod granicą kolega z Krakowa i przekraczamy granicę. Nocleg w Lwowie. 1 V cały dzień po Lwowie z buta. 2 maja wyjazd do Kamieńca. 3 maja cały dzień w Kamieńcu z ew. podjazdem do Mołdawii na zakup winka. 4 maja kierunek PL. Jedzie nas 2 sztuki więc można się dołączyć ale trzeba załatwić sobie rezerwację noclegów a o tej porze to problem. Ja korzystam z Booking, nie jest najtaniej ale potwierdzenie mam natychmiastowe. ew. kontakt przez PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assur71 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 wyjeżdżam 29 IV po pracy z Bydgoszczy do Sandomierza lub Kielc, 30 IV dołącza pod granicą kolega z Krakowa i przekraczamy granicę. Nocleg w Lwowie. 1 V cały dzień po Lwowie z buta. 2 maja wyjazd do Kamieńca. 3 maja cały dzień w Kamieńcu z ew. podjazdem do Mołdawii na zakup winka. 4 maja kierunek PL. Jedzie nas 2 sztuki więc można się dołączyć ale trzeba załatwić sobie rezerwację noclegów a o tej porze to problem. Ja korzystam z Booking, nie jest najtaniej ale potwierdzenie mam natychmiastowe. ew. kontakt przez PWDzięki za wyczerpujące info. Może się spotkamy gdzieś na trasie. Jadę sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 assur71 a noclegi rezerwujesz wcześniej. Może też bym pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 zapewne mój kompan z Krakowa będzie jechał przez Tarnów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Plan zrealizowany na 100%, kraj przepiękny, ludzie generalnie życzliwi, do zwiedzania masa obiektów, jedzenie, picie, papierosy, transport publiczny bardzo tanie. Drogi i granica masakra. Dużym plusem jest podróżowanie motocyklem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi