?ukiWWA Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Siema, szukam części do w/w motorka.Chodzi głównie o części z ramy, no i może jakieś plastiki.Jeśli ktoś ma troszkę części do motorka to na pewno coś dobiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Proszę, pierwsze z brzegu ogłoszenie,http://olx.pl/oferta/rama-yamaha-dt-malaguti-drakon-2005-r-CID5-ID9nx07.html#d7b5e3e1cf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukiWWA Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Proszę, pierwsze z brzegu ogłoszenie,http://olx.pl/oferta/rama-yamaha-dt-malaguti-drakon-2005-r-CID5-ID9nx07.html#d7b5e3e1cfNa przyszłość polecam czytać ze zrozumieniem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Na przyszłość polecam czytać ze zrozumieniem ;)Przecież tu, masz całą rame. Więc o co ci chodzi? Napisz konkretnie, kupię to i to. Na olx czy allegro, części do tego pierdzipeda zatrzęsienie! Plastiki do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukiWWA Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Szukam nóżki hamulca tylnego wraz z popychaczem do tego stópka. Oryginalną czachę z lampą już znalazłem. Fajnie by było gdyby się znalazła osłonka na zegar. Jeszcze coś z elektryki, ale to będę wiedział po oddaniu do serwisu. Zębatki i łańcuch wymienię już we własnym zakresie, myślę że nie będzie z tym problemu :) Jeśli innych rzeczy nie będę mógł znaleźć, dam znać tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 aaa, rozumiem, że sam nie wiesz jeszcze, czego szukasz. Co to jest ta stópka? Mi sie ona kojarzy z kabaretem moralnego niepokoju i ich skeczem, pt. "Jerzyk dzisiaj nie pije" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukiWWA Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 aaa, rozumiem, że sam nie wiesz jeszcze, czego szukasz. Co to jest ta stópka? Mi sie ona kojarzy z kabaretem moralnego niepokoju i ich skeczem, pt. "Jerzyk dzisiaj nie pije"Ten dział nie jest od spamu, szkoda że ja muszę Cie tego uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi