Waikiki Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Cześć, Kupię Hondę CRF 250 L, Yamahę WR 250 R, w ostateczności również Kawasaki KLX 250 S.Najchętniej od pierwszego właściciela w wieku 60+, z polskiego salonu, trzymane pod kocem :)Mile widziane oferty z okolic Warszawy. Mój mail to hgt małpa o2.pl Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek15 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Cześć. Pewnie już kupiłeś ale jakby ci to mam CRF 250LPozdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waikiki Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Cześć, tak, już kupiłem, co prawda zupełnie co innego niż planowałem ale jestem zadowolony :)Dzieki za pamiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi