Skocz do zawartości

NORDKAPP 01.07 DO 17.07

swietyy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, w tym roku wyjazd na Nordkapp.

Termin jak wyżej. Jadą dwa moto, szukamy jeszcze dwa :) wyjazd z Wawy do Gdyni i promem do Karlskrona dalej Oslo, Bergen , Droga Atlantycka, Bodo, Reine, Bjerkvik, Nordkapp, Rovaniemi, Helsinki, Talin. Ryga Wilno o do domu.

Masz pytania to pytaj.

Jeśli posiada ktoś zalecenia do takiego wyjazdu to chętnie posłucham.

W dniu 10.02.2016 o 17:59, Bart3z napisał:

Witaj. Hotele, pensjonaty czy camping? Jakie przeloty dzienne? Napisz coś więcej o wyjeździe, bo szukam czegoś na lipiec ;)

Witaj, domki na noclegi. Przeloty rozsądne :) i wg możliwości .

jest potrzeba wcześniejszej rezerwacji promu, wiec prosze o konkrety :)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Cześć,

Mam kajutę i bilet na prom +moto z Gdyni do Karlskrone wygrany w konkursie (na StelaMaris) dla dwóch osób, warunek to powrót w przeciągu 2wóch tygodni. Przypisuję się do dwóch wariantów: 1. Przyłączam się. będę sam na 90%, muszę potwierdzić możliwość realizacji kuponu, potwierdzić urlop. 2.Dogadamy się :) bo możliwość wykorzystania przeze mnie kuponu się kurczy :(

Znajomi mają inne plany do których dołączyć ze względu na pracę nie mogę.

Jeśli chodzi o wariant 1 to mój budżet wynosi ok. 2200zł

krzysiek

W dniu 23.05.2016 o 21:09, globe11 napisał:

Cześć,

Mam kajutę i bilet na prom +moto z Gdyni do Karlskrone wygrany w konkursie (na StelaMaris) dla dwóch osób, warunek to powrót w przeciągu 2wóch tygodni. Przypisuję się do dwóch wariantów: 1. Przyłączam się. będę sam na 90%, muszę potwierdzić możliwość realizacji kuponu, potwierdzić urlop. 2.Dogadamy się :) bo możliwość wykorzystania przeze mnie kuponu się kurczy :(

Znajomi mają inne plany do których dołączyć ze względu na pracę nie mogę.

Jeśli chodzi o wariant 1 to mój budżet wynosi ok. 2200zł

krzysiek

przedzwon do mnie tel. priv