swietyy Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Witam, w tym roku wyjazd na Nordkapp.Termin jak wyżej. Jadą dwa moto, szukamy jeszcze dwa :) wyjazd z Wawy do Gdyni i promem do Karlskrona dalej Oslo, Bergen , Droga Atlantycka, Bodo, Reine, Bjerkvik, Nordkapp, Rovaniemi, Helsinki, Talin. Ryga Wilno o do domu.Masz pytania to pytaj.Jeśli posiada ktoś zalecenia do takiego wyjazdu to chętnie posłucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Witaj. Hotele, pensjonaty czy camping? Jakie przeloty dzienne? Napisz coś więcej o wyjeździe, bo szukam czegoś na lipiec ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witaj. Hotele, pensjonaty czy camping? Jakie przeloty dzienne? Napisz coś więcej o wyjeździe, bo szukam czegoś na lipiec ;)Witaj, domki na noclegi. Przeloty rozsądne :) i wg możliwości . jest potrzeba wcześniejszej rezerwacji promu, wiec prosze o konkrety :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 czas jest bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxygen Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 wiecie mniej więcej jaki jest koszt wyprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 zazwyczaj to jest 1zł za km. Więc 7 tysia. Ale sądze że w 4 tys na osobe powinno wystarczyć. Koszt paliwa, promy i spania w domkach. Jedzenie zabieramy na tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 czas jest bliski, kto jeszcze jedzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1150 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Szkoda, Swietyy , że to nie mój czas :banghead: , z przyjemnością bym Wam towarzyszył. Może kiedyśSzerokości życze i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Szkoda, Swietyy , że to nie mój czas :banghead: , z przyjemnością bym Wam towarzyszył. Może kiedyśSzerokości życze i pozdrawiamdzieki,moze jednak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1150 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Nie kuś. :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globe11 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Cześć, Mam kajutę i bilet na prom +moto z Gdyni do Karlskrone wygrany w konkursie (na StelaMaris) dla dwóch osób, warunek to powrót w przeciągu 2wóch tygodni. Przypisuję się do dwóch wariantów: 1. Przyłączam się. będę sam na 90%, muszę potwierdzić możliwość realizacji kuponu, potwierdzić urlop. 2.Dogadamy się :) bo możliwość wykorzystania przeze mnie kuponu się kurczy :(Znajomi mają inne plany do których dołączyć ze względu na pracę nie mogę.Jeśli chodzi o wariant 1 to mój budżet wynosi ok. 2200zł krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Cześć, Mam kajutę i bilet na prom +moto z Gdyni do Karlskrone wygrany w konkursie (na StelaMaris) dla dwóch osób, warunek to powrót w przeciągu 2wóch tygodni. Przypisuję się do dwóch wariantów: 1. Przyłączam się. będę sam na 90%, muszę potwierdzić możliwość realizacji kuponu, potwierdzić urlop. 2.Dogadamy się :) bo możliwość wykorzystania przeze mnie kuponu się kurczy :(Znajomi mają inne plany do których dołączyć ze względu na pracę nie mogę.Jeśli chodzi o wariant 1 to mój budżet wynosi ok. 2200zł krzysiekprzedzwon do mnie tel. priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi