malik16 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witam mam do sprzedania niezawodny i pięknie brzmiący motocykl Yamaha Road Star XV1600 VIN: JYAVP02E53A022306 Motocykl Yamaha XV1600- Przebieg 18400 mil - Rok produkcji 2003 - Pierwsza rejestracja: marzec 2012- I właściciel w Polsce- Aktualnie trzy przeglądy w dowodzie (obecnie ważny do 04.2016r) Wyposażenie dodatkowe/wymienione - Regulowana duża szyba - Saszetka na szybę- Krawat z saszetką na zbiornik - Deflektory na kolana - Reling przedni błotnik - Gmole przód - Podnóżki montowane na gmolach - Tempomat - Gmole z podnóżkami - Oparcie pasażera i kierowcy - Oryginalne daszki na lampę i kierunkowskazy - Reling na przedni błotnik - pięknie brzmiące tłumiki- Maszty na flag- Zabepieczenie anty kradziezowe- Pokrowiec na motocykl- Kaski ( 2 szczękowe i 1 zwykły) Historia serwisowa - motocykl jest po wymianie płynów. - zaimpregnowane skòrzane sakwy) Do zrobienia - akumulator można by włożyć nowy, choć na razie sprawuje się bez zarzutów, - pomalować zbiornik paliwa ponieważ jak go zakupiłem miała 2 niewielkie wgniotki z którymi można jeździć. Link do ogloszenia. Witam Czy interesuje Cie zamiana na moja pieknie brzmiaca Yamahe Road Star XV1600 z 2003 roku? Oczywiscie warunki do negocjacji.Link do ogloszeniahttp://olx.pl/oferta/yamaha-road-star-1600-mozliwa-zamiana-CID5-IDcYwUb.html Pozdrawiam Adam Więcej informacji udzielę pod numerem telefonu 502316779 Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik16 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 podnoszę temat sprzedaży RS-a XV1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi