rafkawasaki Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam. Mam kilka pytań odnośnie obsługi licznika - Jaka kombinacją klawiszy skasować ilość kilometrów do wymiany oleju- jak zmienić wyświetlacz obrotów z graficznego na cyfrowy- co oznacza skrót AVO obok licznika kilometrów Dziękuje z góry za odpowiedziWitam. Mam kilka pytań odnośnie obsługi licznika - Jaka kombinacją klawiszy skasować ilość kilometrów do wymiany oleju- jak zmienić wyświetlacz obrotów z graficznego na cyfrowy- co oznacza skrót AVO obok licznika kilometrów Dziękuje z góry za odpowiedziUdało mi się skasować licznik kilometrów do następnej wymiany oleju. Gdy na wyświetlaczu pojawi się napis OIL wciskamy mode i wyłaczamy zapłon. Po ponownym włączeniu zapłonu licznik wskaże 5999 km do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi