hateer Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam, na sprzedaż Honda CBR F4i, rocznik 2006, przerobiona na Stunt, świetne moto na początek.Silnik igła, niewiele jeździłem ze względu na brak czasu, kupiłem motocykl jako fabrykę po szlifie dziewczyny i przerobiłem, nowy napęd, wyświetlacz wylany - działają kontrolki itp. ale nie widać przebiegu, jak ktoś może odczytać z komputera to b.proszę.Aktualne OC, przegląd do zrobienia, pełne papiery, jeden kluczyk.Można spokojnie przerobić na serię.Zapraszam do oględzin, Kraków - Prądnik czerwony.Zakupione/Zmodyfikowane:- klamka RSC na jeden palec- zwiększona dźwignia na sprzęgle, aby lżej się wciskało- pompa radial 19 od R1- duże HB, tarcza R1, adapter BSA, oplot HEL, zacisk TOKICO, klocki TRW LUCAS- czarna owiewka POLISPORT- 12 o'clock BSA- Sharkfin na łańcuch BSA- wyłączona sonda lambda- dziura w kanapie- klatka BSA- tylny stelaż z pegami BSA- przegroda i odwrócony smok w silniku- skrócony wydech- owiewka ogon - przycięta- zębatka 60z BSA- firmowe clipony- wiatrak na przełącznikDodatkowo:- seria: zębatka i łańcuch, wydech długi- drugie siedzenie bez dziury- fabryczna owiewka ogon- fabryczna owiewka prawaPosiadam również pompę Brembo13 jeżeli ktoś chciałby taką (miękka). Cena do negocjacji.F4i w tym roczniku: 11-12k+ + przeróbki 3k+Jeżeli ktoś naprawdę jest zainteresowany to kupi dobre moto w dobrej cenie.Tel. 792-487-425 Kilka foto: https://www.dropbox.com/sc/aevaun9kastb76y/AACVEZGVohhqqduPEmaDSDfVa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi