schneider Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) 50 +, [email protected] Edytowane 1 Listopada 2015 przez schneider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machajos Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 No no... Odważnie... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schneider Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Grupka już się zebrała, jeden Irańczyk mieszkający w Niemczech, 4 Niemców w tym jedna kobieta Szwajcar, no i jaz Gorzowa Wlkp. Ruszamy 28 kwietnia 2016.W te chwili nie ma więcej chętnych, a szkoda. pzdrwAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszW Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 My (+ mój kumpel Tomek) jeszcze także wisimy. Jak wcześniej pisałem, nie wybieramy się z Tobą (na przyczepce) lecz na kołach. Mój wyjazd prawie pewny, wiem, że prawie to... lecz są jeszcze pewne niewiadome. Proszę, informuj nas na bieżąco, adres masz. Grupa może być spora, nie wiem, na jak długo pozostali się wybierają, my musimy zamknąć się we 3 tygodniach. Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi