Korba Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 A ja poszukuje kontaktu z kims kto zajmuje sie ściąganiem motocykli z Niemiec. Zainteresowany jestem dosc nietypowym sprzętem, bo BMW K100 lub K75, ewentualnie boxerem R80 lub R100 z lat 80tych. Sprzęty takie na www.ebay.de mozna kupic do 2000Eur max. Sam sobie tego nie ściągnę, bo nie mam pojazdu do transportu, nigdy tego nie robiłem i ani troche nie kumam po niemiecku. Jakby ktos był w stanie sprowadzic cos takiego, prosze o kontakt, a moze sie jakos dogadamy. Ale jeśli sprzęt kosztuje tam powiedzmy 1500Eur, a mnie miałby on wynieśc tu 4000Eur+ rejestracja, to z góry dziekuje za oferty. Juz takie miałem. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestoso Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Ja nie jestem handlarzem, wiec nie pomogę. Radze tylko: znajdż sobie motocykl na mobile.de czy innych stronach niemieckich, zadzwon, jedż i kup, zwykle sprzedający Ci pomaga w załatwianiu spraw rejestracyjnych i wróć na nim do PL. Proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi