eRJaay Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witam Forumowiczów,Mam dość spory problem, niedawno kupiłem taką Yamaszke X-City 125 z zgiętymi lagami. Od jakiegoś czasu poszukuje takich lag, ale nie mogę nic znaleźć. Gdzie moge coś takiego znaleźć w miare dobrych pieniądzach.Z góry dziękuje i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK Motocykle Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Co rozumiesz przez "w miarę dobre pieniądze"? Jak jeszcze nic nie znalazłeś to napisz do nas, coś się wymodzi. Cytuj Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRJaay Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ok wracam bo nic nie znalazłem. W mia re dobre pieniądze chodzi mi o to że chciałbym kupić z używki ale nie dać tyle kasy co za nowe. Na stronach typu allegro olx nie moge nic znaleźć z zawieszenia do tego motocykla więc chce się zwrócić do was. Moze macie jakieś strony z częsciami do tego motocykla albo znacie kogoś kto może mieć coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi