wieslaw-d1 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 WitamProszę o proc bo od kilku dni walczę z motorkiem i nie daje rady. Padła mi pompa paliwa (ma zwarcie) kupiłem inną ale gdy ja podepnę nie działa. Po przekręceniu stacyjki na przewodach jest prąd 11,6 , a gdy do przewodów podepnę pompę prąd znika. Pompa jest ok . Na krótko pracuje. Usterka jest gdzieś w instalacji że bez obciążenia jest prąd . A pod obciążeniem znika. Nie bardzo wiem gdzie tego szukać. Może ktoś z was koledzy mi podpowie.Pozdrawiam Wiesław Zapomniałem dodać . Jest to Honda Magana VF 750c z1985r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Często jest to efekt słabego połączenia z masą, lub słaby kontakt jakiegoś innego przewodu, musisz to po prostu sprawdzić, złotej rady nie otrzymasz gdzie, w którym miejscu itd... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi