4luna Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Cześć,Uczepilam się strasznie europejskiej mekki dla motocyklistów i planuję odwiedzić na 2oo Korsykę we wrześniu 2015.Planowany termin to 2 i 3 tydzień września, ale niekoniecznie pełne 2 tyg., raczej jakieś max 10 dni. Powrót na pewno przed 20.09.Tempo dojazdowe - wiadomo. Tempo po wyspie - wiadomo + małe leżaczkowanie + małe zwiedzanie + nic nierobienie.Noclegi: hotele, pensjonaty (nawet spontanicznie z booking.com). Ja wyjeżdżam z Krakowa.Jeśli ktoś nie ma planów i chce dołączyć, niech pisze tu lub priv.Jola Cytuj Nie każdy musi mnie lubić, w końcu nie każdy ma dobry gust :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Wyjazd kiedy planowany? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4luna Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) 10-19 września Wyjazd kiedy planowany? Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez 4luna Cytuj Nie każdy musi mnie lubić, w końcu nie każdy ma dobry gust :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi