Triumph350 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Witam wszystkich,Pilnie potrzebuje schematu instalacji do Triumph Sprint St 1050 2005r. Przetrzepałem cały internet i niestety nie mogę takiego znaleźć.Jeżeli ktoś takowy ma to był bym wdzięczny za udostępnienie:DPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Witam wszystkich,Pilnie potrzebuje schematu instalacji do Triumph Sprint St 1050 2005r. Przetrzepałem cały internet i niestety nie mogę takiego znaleźć.Jeżeli ktoś takowy ma to był bym wdzięczny za udostępnienie:DPozdrawiamW serwisówce brak??http://www.pdfmotomanual.com/index.php?r=site/page&view=manuales&order=t&key=T&make=1966&lang=ENGPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi