evo Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Witam,Planowany wyjazd w Alpy, głównie Włochy- podzielony na dwa etapy-okolice Bolzano 3 dni i Stelvio 4 dni(noclegi w tych okolicach zarezerwowane). Kolega się wysypał i jest 1 miejsce wolne. Jechać miały ogólnie 3 osoby; 2 z Zielonej Góry(autem, moto na przyczepce) i jedna osoba dojeżdża z Monachium. Kolega miał jechać ze mną autem, w ostatniej chwili coś u niego nie zagrało .Noclegi zarezerwowane na 3 os., plan można zmienić, jestem otwarty na propozycje. Tel. 508088523 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurekByd Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Witam,Planowany wyjazd w Alpy, głównie Włochy- podzielony na dwa etapy-okolice Bolzano 3 dni i Stelvio 4 dni(noclegi w tych okolicach zarezerwowane). Kolega się wysypał i jest 1 miejsce wolne. Jechać miały ogólnie 3 osoby; 2 z Zielonej Góry(autem, moto na przyczepce) i jedna osoba dojeżdża z Monachium. Kolega miał jechać ze mną autem, w ostatniej chwili coś u niego nie zagrało .Noclegi zarezerwowane na 3 os., plan można zmienić, jestem otwarty na propozycje. Tel. 508088523Będę od 22.08 do 29.08 nad jeziorem Como i stamtąd chcę robić 1-dniowe wycieczki po włoskich i szwajcarskich winkielkach - również Stelvio mam w planach - może się jakoś spikniemy na miejscu na wspólną jazdę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Będę od 22.08 do 29.08 nad jeziorem Como i stamtąd chcę robić 1-dniowe wycieczki po włoskich i szwajcarskich winkielkach - również Stelvio mam w planach - może się jakoś spikniemy na miejscu na wspólną jazdę ?Witam,23-25 jesteśmy w okolicach Bozen, 26-30 okolice Stelvio, baza nad jesziorem w Resia. Daj znać gdy będziesz się wybierać na Stelvio, tel w treści do mnie masz, podaj do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi