arnet Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Witam. Czy orientuje sie ktoś może czy w Hondzie Rebel Ca125S 1996r z tyłu są takie same kierunkowskazy jak z przodu? Chodzi mi o kompletne lampy, łącznie z gumą mocowana do blotnika. Pytam ponieważ kupiłem Rebelkę bez tylnich kierunkowskazów i muszę dokupic. Będę wdzięczny za info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SterylY Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Co prawda odgrzebalem stary post ale kierunki sa inne. Mozna dorobić sobie mocowanie-ja mam przesunięte az do tablicy bo sakwy sie nie mieściły. Tak przy okazji-miałeś problem z regulatorem napięcia bo muszę wymienić i nie wiem czy pasuje tez od innego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi