przemoo144 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Witam. Mam takie pytanie... W wieku 18lat robiłem prawo jazdy na kat. A - ale oblałem jazdę za pierwszym podejściem. Później nie miałem okazji na kolejny egzamin bo już była późna jesień, wyjechałem za granicę. Jak wróciłem do Polski weszło już prawo jazdy od 24lat. Według tego co wyczytałem to kurs się nie przedawnia i po przesłaniu dokumentów z ośrodka komunikacyjnego do Ośrodka Egzaminacyjnego mogę podejść do egzaminu. Ale co z nową ustawą skoro mam aktualnie 22lata a trzeba mieć 24? Jak ktoś zaczął prawko w wieku 18lat i nie skończył to musi czekać 6lat, żeby skończyć..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIKIWILDA Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Nie możesz podejść do egzaminu na prawo jazdy kat a mimo zrobionego kursu itdBył nawet taki przypadek ,że chłopak zdał egzamin przed wprowadzeniem zmian w wieku poniżej 24 lat a wyrobienie dokumentu było po wprowadzeniu zmian i mu dokumentu nie wydali po odwołaniach itd na otarcie łez wydali mu prawo jazdy kat A2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoo144 Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Noo to ładnie.. to tyle chciałem wiedzieć. Dzięki za odpowiedź :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 To co, jeszcze jakiś czas bez prawka? :D Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIKIWILDA Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) http://www.scigacz.pl/Zdales,prawo,jazdy,Dokument,dostaniesz,za,6,lat,20269.htmlTu jest właśnie ta sytuacja .Nie taka sama jak Twoja ale podobna i jednak nie chłop a dziewczę :) Edytowane 13 Lipca 2015 przez KIKIWILDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi