ujeżdżacz komarów Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Witam koledzyDręczy mnie jak również mojego dwukolowego pojazda problem , który mnie przerasta i chce sie Was zapytac co moze być tego przyczyną .Skuter jest produkcji chinskiej kupiony nowy kilka lat temu przebieg to troche ponad trzydziesci tysiecy kilometrów, silnik czterosuwowy pojemnosc piecdziesiat centymetrów szesciennych, a problem polega natym , ze po przejechaniu ok 2- 3 km silnik gasnie a objawia sie to tak ze schodzi z obrotów i dodawanie gazu ani innee tego typu sztuczki nie pomagaja tylko jak gdyby nigdy nic gasnie .Wymieniłem cylinder , głowice , klawiature , swiece , gaznik( plus automat ssania) , zaworek podcisnieniowy , akumulator .Wazne jest to ze po zgasnieciu odpalam go i znowy moge jechac te 2- 3 km ale czesto jest takie cos , ze przez jakis czas na poczatku po odpaleniu gdy chce dodac wiecej gazu to go dławi tak jakby go zalewało ale po jakims chasie to znika i dodaje gazu i jade szybciej .Za duzo nerwów mnie to kosztuje juz i chce to wreszcie naprawic . Licze na Wasza pomoc . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Odpowietrzenie zbiornika paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi