kravter Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) @toowdiekorba cichlaby na obrotach? a i przejechalem tak z 2-3 tys km, wytrzymalby to silnik gdyby korba byla rozwalona? bo sam juz nie wiem korba niby jest na lozysku, wiec gdyby sie ono wysypalo to nie tluklo by juz w glowice?i wydaje mi sie ze korba by na zimnym gorzej tlukla a na rozgrzanym silniku cichla bo lekko puchnie i zmniejsza luz, czy sie myle? no i stukot jak widac nie jest regularny, czasami potrafi pochodzic minute-dwie bez odglosow. Edytowane 4 Lipca 2015 przez kravter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravter Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Witam!chcialem powiedziec ze po wymianie rozrzadu wszystko ucichlo, lancuszek oryginal YAMAHA 80zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swierku997 Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia W dniu 2.07.2015 o 22:53, kravter napisał: Nie wiem czy to kogos obchodzi, ale mechanik rozebral moto i powiedzial ze to napinaczka tak brzeczala, ma zamowic napinaczke i lancuszek, zobaczymy czy pomoze Witam i co okazało się problemem ? 4 minuty temu, Swierku997 napisał: Witam i co okazało się problemem ? Łańcuszek czy napinacz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi