Salata123 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Zaraz sobie przypomnę gdzie koło Jedwabnego pyszna babka ziemniaczana jest :D To Pasym, trzeba by ze Szczytna na Pasym lecieć :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Klod w Grudziądzu na autostradę wjedź i do Torunia dojedziesz, nie musisz przez Świecie. To spotykamy się w Toruniu, jak nikt więcej nie dojedzie czy będą problemy z noclegiem, wbijamy do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Spoko! Sałata, to można przez Pasym .... loooz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Wiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Kupię dziś jakiś browar na mecz i na za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Jak ktoś chce się dołączyć to start do Siemiatycz o 8.20 z Orlenu koło kfc w miejscowości Zakręt Tempo turystyczne, obłożone dużym ryzykiem mandatowym ;) W najbliższy piątek oczywiście :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Zgłaszam obecność tylko po cywilu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 A może ja też, zobaczę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Pogoda ma być ładna, Mario nie kombinuj ..... może w Sobotę można by nad Morze na rybkę się bujnąć .......... co wy na to? p.s. Sałata, spotykamy się Stacja Shell w Siemiatyczach przy trasie nr19 kierunek Białystok :D Lecimy na Ciechanowiec, Zambrów, Łomża, Pisz ....... no i potem zobaczymy czy przez Szczytno czy górą przez Mikołajki i Mrągowo ..... potem lecim przez Szczytno albo Olsztyn na Ostródę, następnie Lubawa, Brodnica i Toruń :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Na moje możemy skoczyć, autostradą 30 min i jesteśmy. Tylko ja nie za bardzo lubię w deszczu śmigać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Jutro nie będzie deszczu :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 hahah, zobaczymy. Dowiedziałem się właśnie, że ekipa z Torunia w sobotę na Hel śmiga. Może podczepimy się i polecimy tam z nimi na rybkę. No zależy oczywiście od przelotowej i jaka to będzie wczesna pora :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 No Ja bardzo chętnie :D Szkoda dnia, a tak się poleci, wróci wieczorkiem i Imprezka :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Melduję się, było przezajefajnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Potwierdzam :D Tylko zimno na powrocie :o :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi