KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Mazury to przejazdem ......... jutro zacznę trasę opracowywać :D Pierwsze przymiarki, wyszło z Siem do Maria jakies 480 km przez Mazury :D Kto się pisze? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 To u mnie czy Tramp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Klod, ja. Możemy startować w piątek... O każdej godzinie :) Pamiętaj tylko o małym, 200km zasięgu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Autem? Zwariowałes!?!? To u mnie czy Tramp? A ile nas będzie? Klod, ja. Możemy startować w piątek... O każdej godzinie :) Pamiętaj tylko o małym, 200km zasięgu :D Nie ma problemu, będzie czas na fajka :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Narazie, jak dobrze liczę to ja, Ty i Mario :D Aaaa, i Molly ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Czyli u Maria :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Klod, zdaje się na Twoje doświadczenie, uwzglednij śniadanie po drodze : Ps. Jem w piątek mięso :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 ....... Ps. Jem w piątek mięso :D o fuck!... :P A kawior może być? :D No ślimaki chociaż ;) Czyli u Maria :DWyjechać gdzieś czy trafisz? Autem?Jak co to nr tel. w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Mario, dawaj na mazury na śniadanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Na śniadanie to ja po nocnym wstanę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Na Mazurach to będzie obiad :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Tak późno wyjdziemy? ;( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ty wyjedziesz wczesniej ........ ja po sniadaniu :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Czyli w Toronto, na którą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Hmmm ...... planuje wyjechać z Siem gdzies o 10-ej ...... mamy 490 km ........ obiad po drodze ........... pewnie jakos 17-18? Ale to do Toronto mamy jechać czy do Świecia? Planowany start z Siemiatycz godz. 10:00 ...... Sałata przylatuje z kim tam chce z Wawy, jak ktos chce się dołączyć zapraszamy :D Trasa: Siemiatycze - Ciachanowiec - Zambrów - Łomża - Pisz - Orzysz - Mikołajki - Szczytno - Jedwabno - Olsztynek - Iława - Grudziądz - Świecie/Toruń :D prawie 500 km :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi