MariuszJ Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Przesuń na inny weekend września to przyjadę :-) Na październik!Pomyślimy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Klod, plan aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Łoczywiście .......... tylko zależy kiedy ten Toruń będzie. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 termin jest... aktualny - ten pierwszy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Tylko jak MZ RT 125 jedziesz to Ja nie jade ..... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Wyjadę 4 godziny wcześniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Patrz wyżej :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Nie miałem planów nią jechać.. Ale gdybym miał... W czym By Ci to przeszkadzało? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Mógłbym zasnąć podczas jazdy :D A to jest niebezpieczne :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Usypia Cię dźwięk singla? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Ja tam mam tylko nadzieję, że dojdzie do spotkania a w razie problemów z noclegiem walimy do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Jadziem do Mariusza ...... basen jest? Taras wyprofilowany? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Taras ok, ale basenu już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Jak okna szczelne to można zrobić :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Nie cwaniakuj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi