martens72 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Heja, Chciałbym przedstawić mój skromny motocykl.Jest to mój pierwszy moto, tym bardziej jest bliski memu sercu :) Rok produkcji: 1998,Jestem drugim właścicielem,Zakupiony z przebiegiem: 14 000 km, aktualnie ma 16200 km - przez trzy lata zrobiłem nim tylko 2,2 kkm. Rama prosta jak drut!Wydaje mi się że nie miał poważnych wypadków, w ostatnim czasie zmieniłem w nim przednią oponę bo miał jeszcze oryginalną, olej, filtry, regulacja gaźników (+ jakaś dysza w gaźniku bo okazało się ze była lutowana), ustawiałem zaworki itp. Nie jest to motocykl do szaleństw, jego moc nie jest powalająca jednak dla mnie zupełnie wystarcza. Rekreacyjnie weekendami podróżuje sobie, a do kuferka wchodzi krata piwka ;) Lepszych zdjęć póki co nie mam, na jedym ze zdjęć jajko mojego kolegi :) Pozdrawiam i czekam na opinnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Fajne jajeczko,jakiej marki oponka, kupowałeś nową jaki koszt?Przebieg jak prawdziwy to super choć wydaje się nie realny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martens72 Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Czy nie realny hm - ja sam w tamtym roku przejechałem tylko 100 km.. Więc wszystko może się zdarzyć.Pirelli Diablo? jakos tak, ok 500 zł z wymianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Jak pewnie zauważyłeś mam jajo 750 99rok a mój przebieg to 42tys.km,w który też mi ciężko uwierzyć choć się łudzę.Ja zrobiłem w tamtym roku po zakupie od Lipca ok tysiąc km.a w tym sezonie mam już nawinięte prawie dwa.Twoja maszynka ze zdjęć wygląda nieco świeżej od mojej więc jak piszesz wszystko jest możliwe może faktycznie ktoś mało używał.Bezawaryjnego nawijania kilometrów :buttrock:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi