redman87 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 spokojnie, znam też parę osób co nie ma fb, nie jesteś sam :P I gitara :P no ja też nie mam fb i jakoś żyje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikej Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Sledze Wasz temat jakis czas.. Jestem z okolic Ciechocinka, pisalbym sie na taka wycieczke, choc istotny jest jeszcze dokladny termin, pasuje mi np 20-30 lipca lub 3-13 sierpnia.. Bornholm troche koszty podwyzsza, osobiscie wolalbym zostac przy wersji PL :-) Edytowane 2 Czerwca 2015 przez mikej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diego93z Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Sledze Wasz temat jakis czas.. Jestem z okolic Ciechocinka, pisalbym sie na taka wycieczke, choc istotny jest jeszcze dokladny termin, pasuje mi np 20-30 lipca lub 3-13 sierpnia.. Bornholm troche koszty podwyzsza, osobiscie wolalbym zostac przy wersji PL :-)Cześć,Nam wszystkim z tego co tutaj czytałem to sierpień odpowiada, dokładnej daty póki co nie mamy, niedługo pewnie coś się wymyśli. Ja się nastawiłem na ten Bornholm już :P W grę wchodzi jednodniowy wypad tam, dłużej, jak kolega wyżej pisał to rosną mocno koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 tak sobie kombinuję z mapą, gdzie sprawiedliwie może się spotkać Lubań, Kalisz i Wrocław i wychodzi mi Leszno a potem razem na Wolsztyn ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikej Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Dobra, to moze byc i z ta wyspa :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diego93z Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) tak sobie kombinuję z mapą, gdzie sprawiedliwie może się spotkać Lubań, Kalisz i Wrocław i wychodzi mi Leszno a potem razem na Wolsztyn ?Dla mnie ok. Dobra, to moze byc i z ta wyspa :))No to super, że się zdecydowałeś :) Jutro mieliśmy się spotkać, ale po rozmowie z @jotmar stwierdziliśmy, że poczekamy, może ktoś jeszcze będzie chętny. W następną niedzielę jest plan się spotkać - tj. 14 czerwca. Edytowane 3 Czerwca 2015 przez diego93z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 To co chłopaki? Niedziela będzie nasza? Spotykamy się gdzieś w okolicy Leszna, a potem razem na Wolsztyn?Alternatywą może być sobota na zlocie w Ząbkowicach Śląskich lub niedziela OldtimerbazaR we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diego93z Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Mi Leszno i dalsza trasa pasuje w niedzielę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikej Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 To spotkanie planujecie w niedziele w miejscowosci Wolsztyn koło Grodziska Wielkopolskiego / Poznania ? Pasowałoby mi w miare..:) bo sobota u mnie odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diego93z Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jak pisaliśmy: niedziela, w Lesznie się spotykamy i ogień na Wolsztyn - najbliższy jest ten koło Grodziska właśnie. Skoro pasuje Ci do Wolsztyna to możesz już tam na nas czekać po prostu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Może coś w tym stylu? Spotkanie w Lesznie (może przed), potem Wolsztyn (parowozownia) i powrót do Leszna. Nie znam tych terenów, możecie to skorygować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diego93z Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Też nie znam, ale pierwsze co spojrzałem to ogień właśnie przez park, a reszta to jakoś będzie. Może być tak jak zaznaczyłeś na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Wyjeżdżamy z Wrocławia o 11, powinniśmy być w Lesznie ok.12:30. Proponuję spotkanie w rynku przy Ratuszu.Szukajcie czerwonej CB750 i Suzi Boulevard C50T.Gdyby coś miało się zmienić, to dajcie znać.@diego93z masz mój nr tel. więc nie zawahaj się go użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikej Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 O ktorej mozna sie Was spodziewac w Wolsztynie? Ja bede lecial od strony Gniezna, Poznania. W Wolsztynie gdzie sie widzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Myślę, że przed 14 powinniśmy być na luzie w Wolsztynie. Mój kolega Kaziu jeździ niestety bezpiecznie :biggrin: , dzięki temu ja jeszcze żyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi