dragoo Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) WitamNa sprzedaż prywatne BMW R1150RT. Jestem właścicielem motocykla od ponad roku. Do sprzedaży zmusza mnie wyłącznie zmiana dwóch kółek, na cztery zasilane siłą mięśni (spodziewamy się z żoną potomstwa ).Motocykl jest świetnie utrzymany. Nie wymaga najmniejszego wkładu finansowego, wszystko działa perfekcyjnie. Układ jezdny również bez najmniejszych zastrzeżeń. Bawarka świetnie trzyma się drogi, prowadzi się rewelacyjnie, a silnik przy tym spala szczątkowe ilości paliwa. Skrzynia nie szarpie, biegi wchodzą bez problemu.Silnik nie dymi i nie wydziela dziwnych zapachów.Mój motocykl to nie eksponat ani mina na którą często można trafić u handlarzy. To dająca sporo frajdy maszyna i ręczę za jej stan techniczny swoją osobą.Poniżej zamieszczam link do krótkiego filmu jaki nagrałem przy okazji ostatniej przejażdżki.Zdjęcia robione były w trasie stąd też kilka niedomytych owadów na owiewce - proszę wybaczyć ;)Wyposażenie motocykla- Układ ABS- elektrycznie regulowana szyba- podgrzewane manetki- halogeny- regulowana wysokość siedziska- wyświetlacz biegów- kufer centralny- wał kardana- dwa kluczykiOpony spokojnie wystarczą na obecny sezon (oczywiście uzależnia to ilość planowanego przebiegu).Zapraszam do kontaktu. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania.Zapraszam również na jazdę próbną - oczywiście po wcześniejszym przekazaniu równowartości ceny motocykla na ręce sprzedającego :) Cena to 14 800zł - oczywiście do negcjacji. Muszę sprzedać motoyckl więc przemyślę każdą ofertę. Link do ogłoszeniahttp://otomoto.pl/oferta/bmw-rt-r1150rt-zadbany-prywatny-grz-manetki-el-szyba-abs-ID6y4g4p.html Jarek Edytowane 8 Maja 2015 przez dragoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi