_bollo_ Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Hej!Muszę sprzedać motocykl, którym jeżdżę 3 sezony.Motocykl od 2012 roku u mnie, zjechał Alpy Włoskie, Francuskie, Szwajcarię, Austrię, Niemcy, Czechy i całą południową Polskę. Kupiony przy przebiegu 60k km, z Uk po małym szlifie (który potem poprawiłem ). Serwis:60k km - kupno - wymiana rozrządu i uszczelki pod głowicą, olej, płyny chłodnicze i hamulcowy, kalibracja przepustnic, opony, itp70k km - filtr KN, p. olejowy, nowe klocki P + T74k km - nowe opony, płyny, nowy napęd DID80k km - stan obecny: Nowa Klocki SBS, Nowy Olej Repsol Sintetico, wymiana uszczelniaczy w lagach (jedna po zimie zaczęła puszczać) Wyposażenie:3 kufry GIVI (boczne praktycznie nowe, jeździły tylko na wyprawy) - MAxia 3 + 2x chyba k380 - nie pamiętam Oryginalny deflektor MRAgniazdo zapalniczkiSterowanie komputerem z poziomu kierownicyScotoilerOryginalny carbonowy tankpad triumpha - nienaklejonyAkcesoryjne klamki (oryginały w zestawie)Torba tanklock 24l Motocykl był malowany, odtworzona oryginalna powłoka.Sprzęt wart polecenia, kto jeździł 1050 ten wie, co taki motocykl potrafi.Motocykl znany we Wrocku, także wśród użytkowników naszego forum Cena z bagażami - 19.5k złCena gołego - 18k zł. Wszystko do negocjacji (czym szybciej, tym większej).Zdjęcie poniżej, sorry, że tylko oblany na myjce ciśnieniowej - ostatnio cierpię na brak czasu.Sprzedaję bo mam jeszcze 2 motocykle, a na 2 sezony muszę zawiesić latanie po Europie :( https://picasaweb.google.com/101488597549194551935/4Maja2015?authkey=Gv1sRgCPOixOPmyo7y-wE&feat=directlink Edytowane 4 Maja 2015 przez _bollo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi