Lenaradw Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam, Pisze do was z prośba i pytaniem czy może słyszeliście o miejscu parkingowym na motocykl w centrum Warszawy, od jakiegoś czasu poszukuje i niestety nic nie mogę znaleźć lub ceny są ponad 300zl miesięcznie na co mnie nie stać :(,bardzo prosze o Pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WWArtur Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Najlepiej będzie jak poszukasz poza Centrum.Ciężko znależć coś w normalnych pieniądzach,chyba że obserwujesz na okrągło Olx-a lub Gumtree.Ewentualnie popytaj wspólnot,może pozwolą Ci parkować w zamkniętej kamienicy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenaradw Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jesli chodzi o Olx i Gumtree staram się obserwować na bieżąco jednak niestety jeszcze nic nie "upolowałem" myślalem ze moze ktos z was widzial slyszal o garazach lub miejscach parkingowych w Cetrum jednak nie jestem za rozwiazaniem zeby jechac 40 min aby pojezdzic na moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi