wajzer Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Aby zabić nieco jesienną nudę;Miciemu robią loda :-) Edytowane 29 Września 2015 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieslaw2158 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam wszystkich ,w zeszłym roku planowany Stambuł nie wypalił więc zapraszam ponownie w tym roku . Kilka spraw jest już ustalona :1. Wyjazd 13.06 ( sobota ) , lub 14.06 ( niedziela )2. Czas trwania wyjazdu : 2 tyg3. Lista chętnych : - Pablo - Wajzer - MICI - Wiesiek ? ( Wiesiu potwierdź jak najszybciej ) - ???? - ????4. Noclegi : bierzemy namioty i jak będą fajne miejscówki to biwakujemy , ale pewnie z racji że to nie będzie jeszcze sezon to tanie kwatery się znajdą .5. Startujemy z Cieszyna , lub Rybnika . To tyle co już jest ustalone :-) Pozostaje do ustalenia ; - przebieg trasy ( myślę że zrobimy ok 5 tys km )Ogólnie nasze wyjazdy charakteryzują się ... brakiem planów :D Celem jest posiedzieć w Stambule 2-3 dni i jechać dalej . Gdzie ? Ustalimy piwkując przy kebabie :D Na tą chwilę są 2 opcje : kręcimy się dalej po Turcji (obecnie PB - 6,15 zł ) , lub wracamy przez Grecję . Ogólnie powrót jest do uzgodnienia - ostateczny skład ekipyoptymalna grupa dla mnie to 4-6 osób . - dojazd do Stambułuzależy od tego kto jeszcze się dołączy . Na tą chwilę " po drodze " zwiedzimy Budapeszt i przejedziemy w Rumunii przez Transalpine i Transfogaraską . Na nic więcej nie chcemy tracić czasu bo mamy tamte tereny w miarę zjeżdżone. Cały wyjazd jest bez napinki typu , że jutro musimy koniecznie być w punkcie B . Ma być czas i na zwiedzanie i na imprezowanie. Myślę że pogoda na moczenie 4 liter będzie . To tyle na dziś . Zapraszam do dalszej dyskusji . Wszelkie pomysły mile widziane :flesje: Witam wszystkich ,w zeszłym roku planowany Stambuł nie wypalił więc zapraszam ponownie w tym roku . Kilka spraw jest już ustalona :1. Wyjazd 13.06 ( sobota ) , lub 14.06 ( niedziela )2. Czas trwania wyjazdu : 2 tyg3. Lista chętnych : - Pablo - Wajzer - MICI - Wiesiek ? ( Wiesiu potwierdź jak najszybciej ) - ???? - ????4. Noclegi : bierzemy namioty i jak będą fajne miejscówki to biwakujemy , ale pewnie z racji że to nie będzie jeszcze sezon to tanie kwatery się znajdą .5. Startujemy z Cieszyna , lub Rybnika . To tyle co już jest ustalone :-) Pozostaje do ustalenia ; - przebieg trasy ( myślę że zrobimy ok 5 tys km )Ogólnie nasze wyjazdy charakteryzują się ... brakiem planów :D Celem jest posiedzieć w Stambule 2-3 dni i jechać dalej . Gdzie ? Ustalimy piwkując przy kebabie :D Na tą chwilę są 2 opcje : kręcimy się dalej po Turcji (obecnie PB - 6,15 zł ) , lub wracamy przez Grecję . Ogólnie powrót jest do uzgodnienia - ostateczny skład ekipyoptymalna grupa dla mnie to 4-6 osób . - dojazd do Stambułuzależy od tego kto jeszcze się dołączy . Na tą chwilę " po drodze " zwiedzimy Budapeszt i przejedziemy w Rumunii przez Transalpine i Transfogaraską . Na nic więcej nie chcemy tracić czasu bo mamy tamte tereny w miarę zjeżdżone. Cały wyjazd jest bez napinki typu , że jutro musimy koniecznie być w punkcie B . Ma być czas i na zwiedzanie i na imprezowanie. Myślę że pogoda na moczenie 4 liter będzie . To tyle na dziś . Zapraszam do dalszej dyskusji . Wszelkie pomysły mile widziane :flesje: Witam prezes nr nie odpowiada moj884092365 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi