przemyslaw.pol Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam. Noszę się z zamiarem przelakierowania mojego road stara na kameleona, nigdy nie miałem styczności z tym lakierem i nie bardzo wiem jaki będzie efekt, jakieś problemy z położeniem, no i oczywiście najgorsze dobór lakieru. Czy ktoś z was lakierowal tym lakierem? Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez przemyslaw.pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komasik Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ogólnie efekty jest fajny oczywiście jeśli część lakierowana jest dobrze przygotowana pomimo, że masz takie lakier kameleon jest sprzedawany sprayach - http://lakiery24.com/74-lakiery-flip-flop-i-kameleon to i tak jeśli masz robić to pierwszy raz dobrze wybrać się do kogoś kto ma sprawną rękę. Co do samego lakieru to mogę powiedzieć, że prezentuje się dobrze, szczególnie jeśli dobierzesz odcień, który dość diametralnie się zmienia pod kątem czy innym światłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi