Azbest Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak już pisałem w innym dziale Hondę CB 500 PC26 nabyłem drogą kupna w dniu 07.02.2015 roku. To moje 2 koła po 20 latach przerwy, więc powoli "wdrażam się" i odświeżam swoje umiejętności w latania. Do dziś nakulałem 660 km-ów, ale przeszkodą często jest deszczowa pogoda i brak czasu niestety. W planach są wypady na mazury, mosty w Stańczykach, no i oczywiście za tydzień MOTOSERCE czy rozpoczęcie sezonu w Bielsku Podlaskim.Poniżej trochę fotek z (na razie) krótkich wypraw:Tykocin zamek (80 km) - początek marcaOsowiec bunkry (35 km) - kwiecieńGoniądz Biebrza (30 km) - kwiecieńBiałystok "Intermotors" i jeżdżenie po B-stoku (110 km) - kwiecień Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Azbest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqel Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ta MZ'tka jeżdżąc z wami pewnie miała silnik do kapitalki :biggrin:CB 500 bardzo fajne moto życzę jak najwięcej kilometrów z uśmiechem na twarzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ta MZ'tka jeżdżąc z wami pewnie miała silnik do kapitalki :biggrin:CB 500 bardzo fajne moto życzę jak najwięcej kilometrów z uśmiechem na twarzy. Pozdrawiam Jak się chwilami zapominałem to czekałem na kolegę. ;) Chociaż 251-ka przy średniej 90-105 km/h daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek496 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 mz 251 posiadałem do 2014 roku także wiem czym to pachnie a cb 500 posiadam jeszcze i również mi się jeszcze podoba. Pozdrawiam i szerokości życzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Doszedł sobotni wyjazd na "MOTOSERCE". Wyjazd z Moniek do Białegostoku przy +2* (ale nie padało). Za to powrót przy: gradzie, deszczu, deszczu ze śniegiem, sporym wietrze i przed samym domem słońcu.Ale najważniejsze, że 440 ml krwi oddane :) Parada przez Białystok zaliczona i ...... nie odchorowałem ;) Tu uchwycony przez fotografa Białystok online (ja to pierwszy z lewej - ten gruby ze srebrnym kaskiem w łapie ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cross221 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 U mnie w ekipie to na mnie zazwyczaj czekają więc znam ból twojego ziomka. Aż by się chciało przyśpieszyć a tu mocy brak xD Cytuj Tuning zawieszenia motocross i enduro Szukiel Racing Suspensionhttp://www.szukiel.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) W sobotę 09.05 taka sobie traska: Goniądz - Ełk - Augustów - Białystok - Goniądz = 280 kmW sumie od 20.02.2015 nalatane 1.350 km :) :) :) Edytowane 11 Maja 2015 przez Azbest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) W ubiegłą sobotę doszła do rodziny Honda NTV 650 Deauville z 2002 roku.Wprawdzie stoi jeszcze w Belgii ale już w niedzielę przyjedzie do mnie do garażu.%5BIMG%5Dhttp://images68.fotosik.pl/935/459fd060c3457698m.jpgTakże z bólem serca, ale raczej CeBula idzie na sprzedaż.Rok produkcji Hondy 1995, (PC26) pierwsza rejestracja 1996. Powiem krótko, wszystko gra i buczy, opony bieżnikowo też bdb, ale rok produkcji opon to 2005, więc raczej do wymiany. Napęd nowy (wzmocniony), tarcza i klocki też NEW, olej i filtry świeżutkie, płyn hamulcowy też NEW. W marcu tego roku regulacja gaźników i sprawdzane luzy, świece nowe, siedzenie ma nowe obszycie. Cena jak mnie interesi to 5.500 do negocjacji. Opłaty są do marca 2016 (OC i przegląd) więc można śmiało wracać na kołach. Kwestia dobrania pogody. Ja zrobiłem nią od lutego b.r. 1.500 km. Obecny stan licznika to 43.100 km. Odbiór w Mońkach (podlaskie) - na trasie Białystok - Ełk. Edytowane 3 Czerwca 2015 przez Azbest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi