chopper Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Cześć powiedzcie gdzie kupic rame do motoru z takiego stylu i czy złozenie go a potem załatwienie wszelkich formalności rejestracyjnych jest wykonalne dla prostego człowieka takiego jak ja Pomóżcie chce zbudować własny :) ale nie wiem czy nie skonczy się to na :) czekam na waszą opinnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteq Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Hej,Nie znam sie za bardzo na tym i nie wiem czy dokladnie o takie cos Ci chodzi no ale cos znalazlem wiec podaje :mrgreen: :http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=29224152 Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopper Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 no nawet o takie cos ale na razie ten sprzet troszke za drogi dlamnie ale wielkie dzieki za poszukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi