KamayPL Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam. Aktualnie naprawiam, pucuję, reguluję itd. mój motorek.Jeżeli już ktoś z ludzi w moim wieku (18 lat) zaczął już sezon, to może w połowie miesiąca (bo najprawdopodobniej wtedy złożę mojego rumaka) da się ktoś skusić na małą przejażdżkę po okolicach.Szukam ludzi w moim wieku i z Motocyklem/Motorowerem podobnej pojemności do mojej (150cc), a najlepiej jak i to też byłby chopper/crusier.Jeżdżenie samemu staje się powoli nudne. A samemu jakoś nie chce mi się wyjeżdżać w "teren". Chętnie pośmigam, a kto również jest chętny to zawsze się można dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Przyjedź do nas na zlot: Tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi