cycoh Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Miałby ktoś może z okolicy bliższej albo dalszej do sprzedania albo oddania 4szt starych świec do Kawasaki ngk 6263 Ja swoje niechcący wyrzuciłem razem ze złomem a chciałbym sprawdzić czy w ogóle motocykl odpala.... Dlatego jakby komuś leżały stare w garażu to chętnie je pożycze :) wiem że nowe kosztują groszę ale pierw chcę sprawdzić czy moto w ogóle będzie chodził Edytowane 19 Marca 2015 przez cycoh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Sądzę,że po długim staniu szybciej go uruchomisz na nowych świecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 wiem dobrze o tym. Ale zanim poczynie jakiekolwiek inwestycje być może w zajechane moto wolałbym upewnić się czy warto. Dlatego pytam, może ktoś wymienił teraz świece tak profilatycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi