TurboCustoms Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam. Tj. w temacie. Kask w bardzo dobrym stanie, mało używany. Chciałbym go szybko sprzedać, więc możliwe lekkie negocjacje. Polecam! http://allegro.pl/shoei-xr-1000-m-super-stan-okazja-i5086222405.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Jak w B-stoku mieszkasz to może się stykniemy i bym obejrzał.Będę w B-stoku 27.02, 10.03 i 11.03Byłby wtedy odbiór osobisty hehe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboCustoms Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Witaj. Tak się składa, że w Białymstoku studiowałem. Teraz już się obroniłem i na stałe mieszkam w Wys. Maz. W Białymstoku jestem ewentualnie raz na 2 tygodnie ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi