Immortal1s Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Mój cukierek ;) wdg mnie rzecz jasna najpiekniejsza R1 w Polszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mSolo Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Pomażyć dobra rzecz,normalnie ciemna strona mocy :blink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuugor Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Coś pięknego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajronone Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Te yamaszki to mają coś w sobie. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortal1s Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Dzieki dzieki :) No maja...np 200 koni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Kupiłeś to w Działoszynie? Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Yuby po dzwonie czy dwóch? Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortal1s Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Po żadnym :) Nie nie kupilem jej w Działoszynie, mam ja juz jakis czas jesli myslisz o jakiejs niedawno sprzedanej sztuce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi