Azbest Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Jak w temacie kupię kurtkę tekstylną krótką z odpinaną podpinką i protectorami w zestawie (coś jak SECA KATANA czy Adrenaline Sunset) za rozsądną cenę i w stanie dobrym.Mogą być do tego rękawice nieocieplane (raczej na lżejszą pogodę) w rozmiarze L (np. Adrenaline).Proszę o info i propozycje na mail: [email protected] lub tel. 507 275 324.PS. Mam 185 cm wzrostu i waga (niestety) 108 kgDodam, że taki zestaw w sklepie Intermotors, (kurtka Adrenaline Sunset + rękawice Adrenaline Urban), to cena 329,98 zł Edytowane 9 Lutego 2015 przez Azbest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Cos mam Modeki chyba w tym rozmiarze, kilka razy miałem na sobie i wisi w szafie ..... sprawdzić? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Cos mam Modeki chyba w tym rozmiarze, kilka razy miałem na sobie i wisi w szafie ..... sprawdzić?A looknij. Jakby co to dawaj szczegóły na maila czy pw czy tel.Tylko cenowo nie powal na kolana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Nie no spokojnie, wieczorem sprawdze Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Szukam dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Niaktualne. Kurtka kupiona. :buttrock:Własnie dziś wysłana. Niecierpliwie czekam na przesyłkę :biggrin:Póki co Seca Stream a jak kiedyś będzie trochę grosza więcej to półkę podwyższę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi