Alkad Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Witam.Posiadam na sprzedaż Kawasaki zrx 1100 z 2000rMotocykl kupiłem od ponad 50 letniego gościa który siedział za oceanem a moto było w Polsce. Kupił go z przebiegiem 600 km a mi sprzedał jak miał 6300. Obecnie 27kkm. Posiadał go chyba 9 lat. Motocykl kupiłem na fabrycznych oponach / klockami hamulcowych i / zestawie napędowym. Aktualnie fabryczny jest tylko napęd. Wytrzyma jeszcze 10kkm. Opony prawie nowe. Malowana miał przednia owiewki. Silnik chodzi bardzo ładnie, spalając przy tym sensowne ilości paliwa. (Polska-Chorwacja autostradowo 160km/h spalił 6L/100km). Wiecej zdjeć dla zainteresowanych. Sprzedam lub zamienie. Motocykl w stanie rewelacyjnym - używany głownie na trasie.Pisać na pw, [email protected] lub 661384030 pozdrawiam Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Alkad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jak rok temu szukalem to nic nie bylo :(Wiele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ile? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alkad Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 9k PLN do rozsądnej negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alkad Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Sprzedany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi