Digers Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Witam serdecznie jestem szczęśliwym posiadaczem Royala. Mam jednak przeszorowany prawy wydech a co ciekawe nie wiem co to za wydech, bo, inne royale mają inne. Bardzo proszę o pomoc w nazwaniu tego tłumika. Poniżej link. http://otomoto.pl/yamaha-royal-star-xvz-1300-clasic-M4082158.html Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Digers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 No inny bo to aftermarketowy czyli nieorginalny zamiennik ....Sama koncowka wymieniona ktora mozna kupic na ebayu ....No name i to wszystko. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digers Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) No inny bo to aftermarketowy czyli nieorginalny zamiennik ....Sama koncowka wymieniona ktora mozna kupic na ebayu ....No name i to wszystko.A mozesz cos poradzic jako zamiennik ale podobny do tego co mam. A samego podwojnego kolanka tez nie moge znalezc Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Digers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) A podwojne kolenko tez masz zepsute ?To juz tylko od Ventury musisz szukac ....Z tego co wiem podobne wydechy/koncowki robi Kiljanski ...Zobacz u niego na stronie, moze cos podbierzesz. Poza tym, zapraszam tutaj: http://www.yamaha-roadstar.pl/index.php?option=com_kunena&view=home&defaultmenu=189&Itemid=188&lang=pl Powstał dzial dla miłosników Royali i tam tez moga Ci pomoc.Zarejestruj sie i pisz, czytaj, pytaj. Edytowane 25 Stycznia 2015 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi